понеделник, 1 октомври 2018 г.

"МИС БЪЛГАРИЯ" ТАМАРА ГЕОРГИЕВА СТАНА MISS PLANET 2018


Снимка на Tammy Tamara.
Носителката на титлата "Мис България" за 2017 г. Тамара Георгиева представи страната ни на конкурса Miss&Mister Planet в грузинската столица Тбилиси и спечели високото отличие.
Това стана ясно от пост, който Миглена Ангелова публикува в профила си във Фейсбук:"Ура! Имаме си Мис "Планет"! Тя допълни, че надпреварата е била "доста оспорвана". Конкуренцията била много силна. А представителката на Русия също била много красива. Ангелова допълни, че е много щастлива за победата на Георгиева.
Георгиева също съобщи за победата си в социалните мрежи, като публикува снимки с корената и с купата.
Тамара Георгиева е първата българка спечелила първо място на международния конкурс за красота Miss Planet. "Мис България" 2017 е спечелила короната, съревновавайки се с още 34 претендентки. Конкурсната програма е: бански, национален костюм, и гала вечер. Най-красивите момичета на планетата са се срещали с държавни лица, участвали са във фотосесии и благотворителни мероприятия.
Тамара Георгиева стана "Мис България" през 2017 г. Изборът ѝ предизвика сериозен обществен дебат. Нейната визия предизвика масово недоволство у българите, които изляха гнева си в интернет с хиляди коментари, както стана през 2009 г. с Антония Петрова. Ирина Папазова - организаторката на конкурса, който по никакъв начин вече не е свързан с престижния "Мис Свят", но носи името на страната ни и се свързва с красотата на българките, побърза да обвини за неуспеха фотограф, който снимал събитието, но умишлено загрозил кадрите. После имахме възможност да видим Тамара и по няколко телевизии, но визията ѝ не изглеждаше по-различна. Георгиева не можа да извлече полза от негативния си имидж, а бе обвинена и че е надменна.Източник:https://life.dir.bg/
Снимка на Tammy Tamara.

Няма коментари:

Публикуване на коментар